Afbeelding

Geniet meer van je buitenruimte met een mobiele infraroodverwarmer

Ondernemend

De zomer staat voor de deur en dat betekent lekker lange avonden buiten doorbrengen op je terras of in de tuin. Maar wat als het kwik daalt en het toch net iets te fris wordt? Geen paniek, want met mobiele infrarood verwarming kun je nog langer genieten van je buitenruimte. Deze slimme verwarmers hebben heel wat voordelen ten opzichte van de ouderwetse varianten. In dit artikel vertellen we je hier meer over.

Een flexibele oplossing

Allereerst zijn infraroodverwarmers ontzettend flexibel. Je kunt ze precies neerzetten waar jij wilt en waar de warmte het meest nodig is. Of je nu gezellig met z’n tweeën in een hoekje zit of met een hele groep het terras op stelten zet, deze mobiele stralers passen zich moeiteloos aan elke situatie aan. En het mooie is: ze verwarmen niet de lucht, maar rechtstreeks de mensen en objecten in hun bereik. Zo gaat er geen warmte verloren en voel je meteen het effect.

Een stijlvol en duurzaam design

Bovendien zien ze er ook nog eens geweldig uit. Merken als Bromic (Nederland) hebben prachtige modellen met een strak en modern design die perfect bij je tuinmeubelen passen. En dankzij de hoogwaardige materialen zoals geborsteld rvs gaan ze jarenlang mee en kunnen ze tegen een stootje.

Veilig voor jezelf en het milieu

Maar het allerbelangrijkste: deze infraroodverwarmers zijn hartstikke veilig voor jezelf en het milieu. Ze produceren geen schadelijke stoffen zoals gasgestookte varianten dat doen. Je hebt direct een aangename warmte, zonder wachttijd of gedoe met gasflessen en snoeren. En dankzij de gelijkmatige warmteverdeling zit iedereen er comfortabel bij.

Eenvoudige bediening en onderhoud

Een ander groot voordeel van mobiele infraroodverwarmers is het gebruiksgemak. Je hoeft ze alleen maar aan te sluiten op een stopcontact en ze zijn klaar voor gebruik. Geen ingewikkelde installatie of technische kennis vereist. En ook het onderhoud is een fluitje van een cent. Af en toe afstoffen is eigenlijk al voldoende om ze in topconditie te houden.

Veelzijdige toepassingen

Trouwens, het zijn niet alleen particulieren die de voordelen van mobiele infraroodverwarming ontdekken. Ook horecazaken, bedrijven en andere organisaties maken er dankbaar gebruik van. Zo kun je als gast heerlijk op een verwarm terras zitten, als werknemer comfortabel buiten werken of als roker beschut een sigaretje opsteken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Investering maar meer wooncomfort

Hoewel de aanschaf van een mobiele infraroodverwarmer misschien een investering lijkt, brengt het veel wooncomfort met zich mee. Daarnaast gaat zo’n verwarmer jarenlang mee. Bovendien verhoog je de bruikbaarheid van je buitenruimte. Een slimme zet dus.

Optimaal rendement

Met een mobiele infraroodverwarmer haal je optimaal rendement uit je tuin of terras. Je kunt ze neerzetten waar je maar wilt en precies die sfeer creëren die jij in gedachten hebt. Geniet van heerlijke lange avonden buiten, omringd door vrienden en familie, zonder dat een frisse wind roet in het eten gooit. Maak van je buitenruimte een verlengstuk van je woonkamer 

Lees ook