Balder van Osch speelde een sterke wedstrijd.

Handel haakt af in titelstrijd

Sport

HANDEL - Voor Handel zat het de laatste weken niet mee om de doelpunten in het netje te krijgen. In de wedstrijd tegen Union uit Malden was dat niet anders.

Het eerste half uur speelde zich vooral af op het middenveld. Beide teams gaven elkaar geen ruimte om heerlijk de aanval op te zoeken. Vlak voor rust was er een kans voor Handel na goed doorzetten op de 16 van Geert van de Bosch voor Nino Crooijmans. Die prikte de bal linksonder, maar keeper Burgers van Union stond op de goede plaats. De gevaarlijkste aanval kwam vlak voor de thee. Na een mooie steekpas kreeg Siemen van Straaten een vrije doelkans op keeper van Gerwen van Handel, maar die werd vakkundig met het been tegen gehouden.

In de tweede helft moest er voor Handel een tandje bij. Dat gebeurde ook, Handel ging meer druk zetten op de verdediging van Union. Balder van Osch stuurde Tim van Bree diep, die rakelings overschoot. De volgende gevaarlijke kans kwam van Job Rooijackers die een degelijk pot speelde op de backplaats, zijn schot ging rakelings langs. Een kwartier voor tijd sneed Teun Graat door de verdediging, werd neergehaald en Handel kreeg een penalty. Deze elfmeter was misschien te slap genomen maar zeker goed gestopt door keeper Burgers. Het zat Handel niet mee, maar er kwam nog een echt Handels kwartiertje. Handel stapelde kans op kans. Kopballen van Graat, Manders, en zelfs Geert van de Bosch gingen er niet in. Het was prijsschieten maar de bal wilde er niet in. Teun Graat kreeg vlak voor tijd nog een open kans maar ook daar stond keepers Burgers, die zijn elftal een grote dienst heeft bewezen, op de voor hem goede plaats. Na 90 minuten was het voor Handel weer de brilstand: 0-0. Nog niet verloren dit seizoen, maar wel 2 punten minder dan Boekel Sport en DAW, die de 3 punten wel pakten. Handel is nu afgehaakt voor het kampioenschap.

Volgende week speelt handel uit Tegen Olympia ’18 in Boxmeer aanvang 14.30 uur.