Afbeelding

JES Venhorst wint ook tweede buitenwedstrijd

Sport

VENHORST - Na de overwinning van vorige week was JES/Klick’15 1 gebrand om zondag 21 april ook voor de winst te gaan. De tweede wedstrijd van de buitencompetitie ging tegen Eurogirls/Rietvogels 1, de onderste van de ranglijst. De vorige wedstrijd was erg spannend, dus mochten de Venhorstse korfbaldames niet te makkelijk over deze ploeg denken.

De wedstrijd begon zoekend voor JES/Klick’15 1 met korte aanvallen. Eurogirls/Rietvogels 1 wist hiervan te profiteren en scoorde de 1-0. Hierna werd JES/Klick’15 1 op scherp gesteld en werden er betere aanvallen gespeeld. Dit leidde tot de gelijkmaker: 1-1. Door het sterke verdedigende spel van JES/Klick’15 1 kreeg de aanval steeds meer grip en liep Venhorst middels twee schoten uit naar een 3-1 voorsprong. Na een aantal goed uitgespeelde aanvallen pakte JES/Klick’15 1 een voorsprong met rust van 5-1. De tweede helft was van JES-zijde verdedigend heel erg sterk, de aanvallen van Eurogirls/Rietvogels 1 werden snel afgebroken. I Goede kansen waren aanwezig, echter was de afronding minder. Hierdoor stond er een eindstand van 6-2 op de borden. JES/Klick’15 1 weet weer te winnen en belangrijke punten te pakken. De volgende wedstrijd is op 12 mei en wordt een belangrijke wedstrijd tegen DES 1 in Vierlingsbeek.

Op zondag 21 april speelde JES/Klick’15 2 tegen Be Quick 5. Na een korte voorsprong middels een afstandsschot, werd het snel 1-1. De wedstrijd ging hierna gelijk op. De dames van JES/Klick’15 2 gingen de rust in met een stand van 5-5. De doelpunten waren vooral veel afstandsschoten. Na de rust werd er iets minder gescoord, maar bleef de wedstrijd gelijk op gaan. Na een vrije worp tegen en een aantal afstandsschoten eindigde de wedstrijd in een 7-7 stand.

Uitslagen : 16 april JES/Klick’15 B1 – Eendracht’30 B1 1-10 17 april TOG MW 1 – JES/Klick’15 MW 3 8-7 Fortuna’74 MW1 – JES/Klick’15 MW 2 7-13 18 april Skunk MW 1 - JES/Klick’15 MW1 6-6 20 april JES/Klick’15 E2 – SVO E2 7-2 JES/Klick’15 D1 – Be Quick D2 7-4 JES/Klick’15 C1 – ONA/Astrantia C1 4-2 21 apil JES/Klick’15 2 – Be quick 5 7-7 JES/Klick’15 1 – Eurogirls/Rietvogels 1 6-2 . Programma  Woensdag 24 april 19.30u. JES/Klick’15 MW2 – NAS MW1 20.00u. Klimop MW1 - JES/Klick’15 MW1 20.50u. JES/Klick’15 MW3 – Spes/Vios MW 1 Zaterdag 11 mei 9.00u. Eendracht’30 E1 - JES/Klick’15 E1 10.00u. Astrantia/ONA d2 - JES/Klick’15 D1 14.45u. VIOS/Spes C3 - JES/Klick’15 C1 16.00u. VIOS/Spes B2 - JES/Klick’15 B1 Zondag 12 mei 11.00u. De Korfrakkers 5 JES/Klick’15 2 13.00u. DES 1 - JES/Klick’15 1