Afbeelding

Tuney Thursday met Hectic Hobo in De Bunker Gemert

Uit

GEMERT - Bij De Bunker in Gemert kunnen muziekliefhebbers donderdag kennismaken met Hectic Hobo. Deze doorgewinterde Americana-verhalenvertellers, die sinds 2009 hun muzikale verhalen over de hele wereld delen, geven op 25 april een Tuney Thursday concert.

Gewapend met elektrische gitaren, bas, drums, orgel en accordeon, brengen de mannen van Hectic Hobo stevige harmonieuze vocalen die gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring zorgen. Van zigeunerrock tot ontroerende rustieke ballads, Hectic Hobo heeft het allemaal. Oorspronkelijk afkomstig uit de majestueuze Rocky Mountains in Utah, heeft deze band na zes succesvolle albums en anderhalf decennium optreden in het ruige westen van de Verenigde Staten besloten om terug te keren naar Europa. Ze komen niet met lege handen - hun nieuwste album, American Bison, belicht de invloed van moderne cultuur en technologie op de menselijke ziel.

Bezoekers mogen een avond vol heerlijke Americana en folk verwachten, waarbij Hectic Hobo zijn beste werk tot nu toe laat horen. Showtime 21.30 uur, entree 5 euro.

Op vrijdag 26 april is het weer tijd voor de Vinyl Club, belooft De Bunker: “Voor en door echte muziek- en vinylfreaks. De beste muziek van het beste medium. Gastdj’s nemen je mee op een muzikale reis door hun platencollectie. Wil je ook een keer draaien of je favoriete plaat laten horen? Kom gerust langs.” De toegang is gratis, deuren open om 20.00 uur.

Lees ook